Monday, November 12, 2007

Kjenner du nettet?

Aha! Her er en gjeng som vet å dra nytte av det vanvittige mangfoldet på internett. Jeg tror ikke ”JFK blown away” er mye til etablert band (det er faktisk en gjeng som driver med det samme som jeg gjør, men tydelig vis har mer kunstnerisk talent), og de kan i alle fall ikke synge, men teksten er nydelig i mine ører. Den handler om internettkjendiser, og om hvordan de sprees som sykdommer. Sammenhengen mellom epedidemier og internett skal jeg skrive om en annen gang. Nå handler det om hvor bevandret du er på nettet. Finn frem en penn, og noe å skrive på. Sett en strek for hver ting du kjenner igjen i teksten. Eventuelt bruk oversikten oppgitt under videoen, for å få det i et litt mer behagelig tempo.



Det var i alt en ca 132 referanser i denne videoen. Noen har gjort en fabelaktig jobb med å linke til alle referansene her, så kan man få sjekket hva man har gått glipp av.

Pensjonisten 0-15
Sannsynelig vis kjenner du folka fra andre steder enn internett. Sett Lasse Gjertsen på Store Studio kanskje. Sjansen er overhengende for at dine muligheter til å få kontroll på nettet er ikke-eksisterende.

Foreldre 16-40
Pliktoppfyllende går du loggen til barna dine i sømmene, for å finne ut hva de egentlig driver med på nettet. Vær bekymret. Det er trolig 7 ganger verre enn du noen gang hadde trodd. Logg kan slettes, og ungen din kan det!

Tenåring 41-70
Du surfer nettet med liv og lyst.

Nerd 71-100
Det spørs om du ikke sitter mer ved PCen enn de fleste andre. Ikke at det nødvendig vis er noe galt med det.

Nettkjendis 101-120
Du får med seg litt mer enn alle andre, i og med at det er dette du driver med. Vi snakker om en nerd som har gjort suksess. I salute you!

1337 121-131
OMG!

No comments: